Covid-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ξενοδοχειο χανια - Porto Veneziano Hotel

Αγαπητοί επισκέπτες,

Το ξενοδοχείο Porto Venezianο και η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στα όμορφα Χανιά, τηρώντας όλα τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, πάντοτε όμως με τη γνώριμη φιλοξενία που μας διακρίνει!

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

 

Πληροφορίες για την διαμονή σας

Διασφαλίζουμε πάντοτε στους επισκέπτες μας προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας άριστης ποιότητας και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έτσι ώστε:

• Να σας υποδεχτούμε σε ασφαλές περιβάλλον με νέες ανέπαφες διαδικασίες κατά την άφιξη (check in), όπως και κατά την αναχώρηση σας (check out).

• Φροντίζουμε για την καθαριότητα και την απολύμανση δωματίων και κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το επίσημο Πρωτόκολλο Υγιεινής για τα ξενοδοχεία, πολύ σχολαστικά.

• Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για να χρησιμοποιεί τον προστατευτικό εξοπλισμό του, να χειρίζεται σωστά εργαλεία και εγκεκριμένα υλικά, να εφαρμόζει διαδικασίες και πρωτόκολλα για την καθαριότητα – απολύμανση και διαχείριση των χώρων υποδοχής, των χώρων εστίασης και βεβαίως των δωματίων και των σουιτών μας.

• Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα το εστιατόριό μας και το Café-Bar στις αναγκαίες και επιβεβλημένες από τους νέους κανόνες αποστάσεις.

• Φροντίζουμε να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις για το προσωπικό μας και το ίδιο συστήνουμε για τους πελάτες μας.

• Παρέχουμε συσκευές απολυμαντικού για τα χέρια σε όλα τα κρίσιμα σημεία του ξενοδοχείου.

• Συνιστούμε ο ανελκυστήρας να χρησιμοποιείται από ένα άτομο κάθε φορά ή αν είναι περισσότερα άτομα, αυτά να συγκατοικούν στο ίδιο δωμάτιο.

• Κατά της άφιξή σας, θα σας ενημερώσουμε, για το Μενού του Πρωινού μας, το οποίο πλέον σερβίρεται κατόπιν παραγγελίας (à la carte), χωρίς να λείπει τίποτα από τα αγαπημένα σας χειροποίητα κρητικά εδέσματα, που μέχρι τώρα απολαμβάνετε στον πλούσιο μπουφέ μας. Διατηρούμε την πιστοποίηση του σήματος “Ελληνικό Πρωινό” και εφαρμόζουμε όλους τους κανόνες διαχείρισης της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 (HACCP).

• Το ξενοδοχείο μας, έχει πλέον τη δυνατότητα παροχής γεύματος και δείπνου. Στο νέο μας μενού περιλαμβάνονται σαλάτες, snacks, κυρίως πιάτα και επιδόρπια, που μπορείτε να απολαύσετε στο εστιατόριο, στο Café – Bar ή στο δωμάτιό σας, από τις 14:00 έως τις 22:30.

• Για προληπτικούς λόγους υγείας και ασφάλειας στο ξενοδοχείο, δεν επιτρέπουμε πλέον την κατανάλωση τροφίμων (delivery) ή άλλων υπηρεσιών από εξωτερικούς προμηθευτές, καθώς και τις επισκέψεις σε δωμάτια από μη διαμένοντες.

• Πολιτική του ξενοδοχείου μας ήταν να παρέχεται φροντίδα καθαριότητας δωματίων καθημερινά. Οι νέοι κανονισμοί υπαγορεύουν τον «μη συχνό καθαρισμό δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής […] παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη». Παρακαλούμε ενημερώστε την Υποδοχή κατά την άφιξή σας, για τη συχνότητα καθαρισμού που επιθυμείτε.

• Η ώρα άφιξης (check in) είναι 15:00 και η ώρα αναχώρησης (check out) είναι 11:00.

• Αναχώρηση μετά τις 11:00 και έως τις 18:00, γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την Υποδοχή, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και επιβαρύνεται με το 50% της αξίας μιας διανυκτέρευσης.

• Όλα τα δωμάτια μας και οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι μας είναι μη καπνιστών. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στο μπαλκόνι του δωματίου και στους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους.

• Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας δωρεάν στο Self-Service Parking μας (8 θέσεων) ή με χρέωση στον δημοτικό χώρο στάθμευσης (100 θέσεων) πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.

• Τα κατοικίδια δεν επιτρέπεται να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο μας.

 

Ευέλικτη πολιτική κρατήσεων

Στο πλαίσιο αυτής της συγκυρίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας στο Porto Veneziano και να σας ενημερώσουμε ότι για νέες κρατήσεις που θέλετε να κάνετε απευθείας μαζί μας, μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς κόστος μέχρι και 48 ώρες πριν την άφιξή σας. Απλώς πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο +30 28210 27100 ή στείλτε μας e-mail στο hotel@portoveneziano.gr

 

Στόχος μας

Στόχος μας παραμένει η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και με το νέο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας σε όλους τους τομείς λειτουργίας μας, όπως καθορίζονται πλέον από τους αρμόδιους Φορείς Δημόσιας Υγείας.

Μείνετε Ασφαλείς, επιλέγοντας μια Ασφαλή Διαμονή!

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Porto Veneziano!