Υπηρεσίες

Απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες & παροχές υψηλών προδιαγραφών

Porto Veneziano Hotel

Προσφέρουμε τα καλύτερα στους επισκέπτες μας!

Το ξενοδοχείο μας ενδείκνυται τόσο για διακοπές χαλάρωσης και αναψυχής όσο και για επαγγελματικά ταξίδια. Οι υπηρεσίες και οι παροχές μας ανταποκρίνονται σε ζευγάρια, οικογένειες αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες. Δείτε τις παροχές μας και επιλέξτε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με βάση το σκοπό του ταξιδιού σας.

Πρωινό

Ελληνικό πρωινό βασισμένο στην Κρητική κουζίνα!

Στο Porto Veneziano επιλέγουμε από τοπικούς παραγωγούς, υλοποιούμε Κρητικές συνταγές και προσεγγίζουμε με σεβασμό την Κρητική διατροφή, για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι των επισκεπτών μας στην εικόνα και στις γεύσεις του νησιού μας.

À la carte Εστιατόριο

Κορυφαία εμπειρία Ελληνικής – Κρητικής κουζίνας

Με τα πιο φρέσκα υλικά, που επιλέγονται προσεκτικά από τοπικούς παραγωγούς, και συνδυάζονται με σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές για να αποδώσουν εξαιρετική γευστική εμπειρία σε γνωστά κι αγαπημένα πιάτα. Εργαζόμαστε με πάθος για να σας προσφέρουμε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Σας περιμένουμε…!

Υποδοχή

Σύγχρονες παροχές

Η υποδοχή του Porto Veneziano είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Μεταξύ άλλων προσφέρονται, δωρεάν Wi-Fi, πετσέτες θαλάσσης και self-service parking 20 θέσεων.

Για επαγγελματίες

Υπηρεσίες κατάλληλες για το επαγγελματικό σας ταξίδι

Στο ξενοδοχείο μας υπάρχει διαθέσιμος υπολογιστής (laptop) με εκτυπωτή, γραμματειακή υποστήριξη (μπορείτε να κάνετε εκτυπώσεις ή φωτοτυπίες), υπηρεσία αφύπνισης.

Ποδήλατα, εκδρομές και ενοικίαση αυτοκινήτου

Ανακαλύψτε την πόλη!

Στο ξενοδοχείο μας διατίθενται δωρεάν 4 vintage ποδήλατα που θα κάνουν τις κοντινές περιηγήσεις σας ακόμη πιο διασκεδαστικές. Επίσης μπορούμε να σας προτείνουμε εκδρομές ή δραστηριότητες και να αναλάβουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.

Café-Bar

Από τις 08:00 έως τις 00:00

Κάποιες φορές, ένας καλός καφές, ένα ρόφημα, ένα ελαφρύ σνακ ή ένα τονωτικό ποτό είναι αυτό που χρειάζεστε στη διάρκεια της μέρας. Στο Café-Bar του ξενοδοχείου μας, με το θερμότερο καλωσόρισμά μας, παραδοθείτε στις μικρές απολαύσεις της ζωής, που σκοπό έχουν να εμπλουτίσουν τις γευστικές περιηγήσεις σας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΝΟΥ

Απόλυτη Χαλάρωση!

Γνωρίζοντας ότι ο καλός ύπνος έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, το Porto Veneziano διαθέτει Οικολογικό Σύστημα Ύπνου, της διεθνώς αναγνωρισμένης Ελληνικής εταιρείας Coco Mat, με κρεβάτια που φέρουν διπλό στρώμα και ανώστρωμα, όλα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, καθώς και πολυτελή 100% βαμβακερά λινά. Χαλαρώστε πραγματικά και κοιμηθείτε σε δύο υπέροχα μαξιλάρια, επιλέγοντας πάχος και υλικό ανάμεσα σε πούπουλο ή φυσικό καουτσούκ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε υποαλλεργικό υλικό ζητήστε από την Υποδοχή μαξιλάρια πολυεστέρα.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ