Η φιλοσοφία μας

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ PORTO VENEZIANO ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ!

Εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη…

Φιλοξενούμε τους επισκέπτες μας, όπως τους αγαπημένους μας φίλους!

Το Porto Veneziano αποτελείται από 51 δωμάτια και 6 σουίτες, με θέα το Ενετικό Λιμάνι, το Κρητικό Πέλαγος, την Παλιά Πόλη, τα Λευκά Όρη αλλά και το ολάνθιστο αίθριό μας, όπου το καλοκαίρι εξαιρετικοί καλλιτέχνες προσφέρουν στους πελάτες μας υπέροχες μουσικές εμπειρίες.

Η περιβαλλοντική πολιτική μας

Είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά θέματα κι έχουμε πρωταρχικό στόχο την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον κατά την παροχή των υπηρεσιών μας.

Green Key

Το Porto Veneziano, με σεβασμό και ευαισθησία στη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος, έχει βραβευθεί με το «Green Key» και είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία που έχουν επενδύσει σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα γεωθερμικού κλιματισμού. Περισσότερα...

Πολιτική smoke-free

Φροντίζουμε, ώστε η ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο μας να είναι πάντα καθαρή και ευχάριστη. Γι’ αυτό δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους του Porto Veneziano, παρά μόνο στα μπαλκόνια, και στους υπαίθριους χώρους του. Περισσότερα...

Bike Friendly

Το Porto Veneziano έχει βραβευθεί με το σήμα πιστοποίησης «Bike Friendly» μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του ποδηλατικού τουρισμού ως μέσο προσέλκυσης ταξιδιωτών με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, που τους αρέσει ακόμα και στις διακοπές τους, να απολαμβάνουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και μπορείτε να τα επισκεφτείτε με ένα από τα τέσσερα vintage ποδήλατά μας ή να οργανώσετε μία εκδρομή με τους συνεργάτες μας. Περισσότερα...

Φιλοξενία

Οι επισκέπτες μας είναι πολύ σημαντικοί και βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής μας για να απολαύσουν γνήσια κρητική φιλοξενία με επαγγελματισμό και ζεστό χαμόγελο.
ξενοδοχεια χανια κεντρο - Porto Veneziano Hotel

Καλαισθησία

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας, από τα δωμάτια και τις σουίτες μέχρι το σαλόνι της υποδοχής , το café bar και την αίθουσα πρωινού κυριαρχούν λιτές κομψές γραμμές. Το ξύλο, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το βαθύ κόκκινο της Μινωικής Κρήτης συνθέτουν την καλαίσθητη διακόσμηση του Porto Veneziano.
ξενοδοχεια χανια κεντρο - Porto Veneziano Hotel

Προσωπικό

Το προσωπικό του ξενοδοχείου διαθέτει εμπειρία υψηλών προδιαγραφών και φροντίζει να υπερβαίνει διαρκώς τις προσδοκίες των επισκεπτών μας. Ξεκινώντας με ένα θερμό καλωσόρισμα και συνεχίζοντας με αρμονία και ομαδικότητα, προσφέρει πάντα άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση και φιλοξενία.